Persolis : Transforming IT promises into HR value |

Welkom bij Persolis

Persolis begeleidt huidige en toekomstige SAP HCM (ECC / SuccessFactors) , HR Access en TalentSoft klanten om hun technologische beloften om te zetten in een toegevoegde waarde voor het HR departement.

Onze partnerships met zowel SAP, HRAccess als TalentSoft staan garant voor onze diepgaande kennis van deze producten en onze capaciteit om deze te implementeren in een Belgische context.

De HCM oplossingen van SAP, of ze nu "on premises", "in de cloud" of hybrid zijn, combineren op een unieke manier de beste praktijken van de HR, de robuustheid, de flexibiliteit en de modulariteit met als doel een HR tool aan te bieden op maat van uw specifieke behoeftes en ambities.

Lees meer

HR Acces : a sopra group company HR Acces is al meer dan 40 jaar een autoriteit op het gebied van Human Resource management en helpt bedrijven, in alle bedrijfstakken en in zowel de private als de publieke sector, om hun HR-mogelijkheden te optimaliseren.

Lees meer

Talentsoft is de Europese leider op de markt van de SAAS gebaseerde geïntegreerde talent management oplossingen en heeft meer dan 3 miljoen gebruikers in ruim 100 landen.

Lees meer